封龍屬地
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

8.0 溫馨小提仕

+4
ben
小雞
Kam.style
col622
8 posters

向下

8.0  溫馨小提仕 Empty 8.0 溫馨小提仕

發表 由 col622 19/10/10, 09:02 pm

機於 8.0 更新在即 未到 hr 500的團友快快升 La ^^ 因為秘傳書是要 hr500 sin 打到
大家可以約齊未到hr500的團友一齊打舞女 , 應該好快升到(也可以叫D老手幫幫手)<--老手唔包括我 @@ .E+日版個邊己經好小人打正常任大多數人走晒去打 sr and hc 任了.所以提提大家,唔是到時就慘La=___=,大家加油 ^^
另外再提提大家,打大嚴龍套裝最好有以下的技能:
超高耳---1隻
擋格+2--1公升
暈無效---半斤
攻大-----1斤
看穿+2or+3---5豪升
加到其它技就加La 如--女神,迴2 因為要做到以上套裝都己經有小小難度.難就難在D裝飾珠xd
col622
col622

文章數 : 20
注冊日期 : 2010-09-07
年齡 : 44

回頂端 向下

8.0  溫馨小提仕 Empty 回復: 8.0 溫馨小提仕

發表 由 Kam.style 19/10/10, 09:19 pm

多謝曬陸孖二哥
我而家成個人warm曬^_^
期待三十二人一條心一齊打龍仔
Kam.style
Kam.style

文章數 : 47

回頂端 向下

8.0  溫馨小提仕 Empty 回復: 8.0 溫馨小提仕

發表 由 小雞 20/10/10, 01:29 am

仲差9hr先到500 ><
我會加油啦~~~~
THANKS~622
小雞
小雞

文章數 : 88

回頂端 向下

發表 由 ben 20/10/10, 02:14 pm

キャラバン
クエスト
キャラバンクエストの「★ランククエスト」(「超限定クエスト」を除く)において、剛種武器を装備した状態での受注・参加を制限いたしました。

熱氣球任務
熱氣球任務的★星級任務(超限定任務不受限)
装備持剛種武器装備參加會受限制

以後升學辛苦d啦!!!!!
ben
ben
Admin
Admin

文章數 : 161
注冊日期 : 2010-09-04
年齡 : 37

http://mhfoblitz.666forum.net

回頂端 向下

發表 由 Blitz 16/11/10, 06:07 pm

我而家混緊套

超高

火2
見4
攻大

唔知可唔可以用來打大嚴龍
但是如果噤唔知會唔會易貓...
Blitz
Blitz
Admin
Admin

文章數 : 156
注冊日期 : 2010-09-06

回頂端 向下

發表 由 sayonara 16/11/10, 06:51 pm

Blitz 寫到:我而家混緊套

超高

火2
見4
攻大

唔知可唔可以用來打大嚴龍
但是如果噤唔知會唔會易貓...

first timeS no need 火2
just need high def is ok
sayonara
sayonara
版面管理員
版面管理員

文章數 : 32

回頂端 向下

發表 由 全熟肉G 17/11/10, 10:28 am

之前30分鐘打完大嚴果個咪開火打

全熟肉G

文章數 : 14

回頂端 向下

發表 由 Howard 17/11/10, 11:16 am

團長,等緊你比料及建議打法,比少少時間我做裝~

Howard

文章數 : 40
注冊日期 : 2010-09-09

回頂端 向下

發表 由 Blitz 17/11/10, 02:35 pm

Howard 寫到:團長,等緊你比料及建議打法,比少少時間我做裝~

最後大家的目標裝備都會將類似以下的技能

超高耳

火2
見4
攻大

開火速殺的原因是可加快完成討伐過程,時間能壓在30-40mins內(不然需要2.5-3hrs)。
但隨之而來解決的是
1. 開火作戰的配合度
2. 熟練度
Blitz
Blitz
Admin
Admin

文章數 : 156

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限: